Piscina acoperita

Pentru ca timpul petrecut sa fie cat mai placut, puteti alege sa va relaxati accesand piscina acoperita cu apa termala, sauna umeda si sauna uscata.Detalii

Piscina exterioara

Piscina exterioara este cu apa geotermala si hidromasaj. Totodata, pentru copiii dumneavoastra exista si o piscina cu tobogane dedicata acestora.Detalii

Prezentare Crama - Casa Romaneasca, Calimanesti

Crama Restaurant, apartinand Complexului Turistic CASA ROMANEASCA ****, este una dintre cele mai spectaculoase din regiune, interiorul fiind integral imbracat in lemn de stejar masiv, sculptat de mesteri renumiti care si-au propus sa ne aduca in inima naturii.

Mobilierul este in acelasi ton fiind realizat exclusiv manual in atelierul Complexului cu mult efort si dedicatie.

Avand o capacitate de aproximativ 220 de locuri , crama - restaurant poate satisface toate cerintele realizarii unui eveniment de exceptie, fie ca este vorba de o petrecere privata, de firma, un eveniment matrimonial, un botez, degustare de vinuri, carnaval, petrecere populara, etc.

Preparatele aflate in Meniul Cramei – Restaurant sunt dominate de specialitati culinare din bucataria romaneasca traditionala gama foarte variata de produse acoperind un spectru foarte larg de gusturi si solicitari.

Vinurile prezentate se afla la dispozitia consumatorilor si sunt oferite intr-un bogat sortiment de la cele mai populare pana la cele nobile fiind recomandate de somelieri cunoscuti pe plan national si international.

Formatia artistica a Complexului turistic Casa Romaneasca **** intregeste atmosfera si incearca sa va rasfete cu muzica de cea mai buna calitate pentru va simti intr-o permanenta sarbatoare.

Pentru solicitari speciale , personalul calificat al Complexului poate pregati momente inedite precum: Focuri de tabara, preparate la protap, focuri de artificii etc.

Va asteptam in ambianta Complexului Turistic CASA ROMANEASCA **** si va dorim sejur placut !